VI ÄR ÖPPNA! | SOOMA Hair Salongen
SOOMA Hair Salon erbjuder de bästa hår servives , tack vare talang av frisörer och färgtekniker, de mest kvalificerade frisörer och barberare i Göteborg , Västra Götaland och Sverige .
Frisörsalong göteborg, klippning, hårsalong, hårfärg , färg , herrklipp , damklipp , Göteborg , Västra Götaland , stylister , skönhet , sverige. L'Oréal salong,
16206
post-template-default,single,single-post,postid-16206,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
sooma_hair_work_station

VI ÄR ÖPPNA!

Vi är nu stolta att att meddela att vi officiellt öppnat dörrarna till SOOMA Hair! Till alla våra kunder och framtida kunder här är en inblick i designen av salongen – vi tror ni kommer älska den lika mycket som vi!

 

No Comments

Post A Comment
Call Now Button