WET LOOK UPSÄTT | SOOMA Hair Salongen
SOOMA Hair Salon erbjuder de bästa hår servives , tack vare talang av frisörer och färgtekniker, de mest kvalificerade frisörer och barberare i Göteborg , Västra Götaland och Sverige .
Frisörsalong göteborg, klippning, hårsalong, hårfärg , färg , herrklipp , damklipp , Göteborg , Västra Götaland , stylister , skönhet , sverige. L'Oréal salong,
16270
post-template-default,single,single-post,postid-16270,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
sooma_hair_favicon

WET LOOK UPSÄTT VA SOOMA HAIR

Frisörer På SOOMA Hair vill vi alltid hålla dig uppdaterad på globala trender. Här är en ‘Wet-Look’ style, vilket ses på många celebs över hela världen och anses vara en tidlös klassiker. Ni hittar oss nu även på YouTube, se den längre versionen där!

No Comments

Post A Comment
Call Now Button