NEWS NYHET | SOOMA Hair Frisörsalong Göteborg
SOOMA Hair Salon erbjuder de bästa hår servives , tack vare talang av frisörer och färgtekniker, de mest kvalificerade frisörer och barberare i Göteborg , Västra Götaland och Sverige .
Frisörsalong göteborg, klippning, hårsalong, hårfärg , färg , herrklipp , damklipp , Göteborg , Västra Götaland , stylister , skönhet , sverige. L'Oréal salong,
16329
post-template-default,single,single-post,postid-16329,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
loreal_new_color_soomahair

NEWS NYHET

Vi är väldigt glada att kunna meddela att från och med nästa vecka är vi en Official L’Oréal Professionnel Colour Salon. Framtagen för att vara det mest säkra och milda färg systemet i världen för professionella salonger.

Vi har sedan dag ett haft som våran vision att kunna erbjuda våra kunder något nytt och modernt samt att kunna erbjuda det bästa när det kommer till hårvård, ni förtjänar enbart det bästa.

Med hjälp av våran breda utbildning, erfarenhet och kunskap kan vi göra detta och även ge tips och råd så ni kan hålla erat hår sunt och starkt även hemma.

Vad innebär detta för er kunder undrar ni? L’Oréal Professionnel är världsledande inom hårvård. Använd på över 800 shower på Wordlwide Fashion Weeks, med hjälp utav deras breda utbud kan vi enkelt ge dig det du vill ha och det finns i både Permanent, Semi Permanent, Toning, Lightners & professionella salong treatments.

SOOMA Hair kommer aktivt att jobba med L’Oréal på deras HQ i Stockholm, Göteborg och i Europa för att hålla oss uppdaterade på de senaste teknikerna & trenderna för att kunna ta med detta till våra kunder i våran fina stad.

Hälsningar SOOMA Hair
T. 0532-10880

No Comments

Post A Comment
Call Now Button