BARBERSHOP | SOOMA Hair Göteborg | Sverige
bästa barbershop för barberare tjänster i Göteborg och Västra Götaland , professionell kvalificerad och certifierad barberare erbjudande skägg trim , rakar , och skära halsen. Vi har, traditionell Rakning, Skäggtrim också buzz cut och far och son rabatter.
barberare göteborg , barbershop, skägg trim , mustasch , oljor , vax , våtrakning , skära halsen , varma handdukar , kvalificerad , Göteborg , Västra Götaland
15612
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15612,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
Get your 2019 look. From classic to creative, we got you covered!

BARBERSHOP

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra professionella & certifierade barberar tjänster i Göteborg. Vi älskar old school  teknikerna och vill att alla herrar som besöker oss ska känna sig väl omhändertagna, avslappnade och få uppleva de exklusiva tjänster vi har speciellt skapat för varje man som vill behålla sitt hår och skägg med de traditionella teknikerna.

 

BOKA KLIPP & TRADITIONEL RAKNING COMBO ELLER KLIPP & SKÄGGTRIM & CONDITION COMBO. BOOKING MADE EASY!

TRADITIONEL RAKNING (En Timme )

Den ultimata old school upplevelsen. Först prepas huden med olja för att mjuka upp både skägg och hud. Varma handdukar används för att öppna porerna och rengöra.

Med en äkta grävlinghår borste och skum börjar vi sedan rakningen med en rakkniv, en teknik som garanterar en ren, slät yta.

För att avsluta behandlingen använder vi kalla handdukar för att stänga porerna och avslutar sedan med fuktkräm och oljor för att lämna huden och skägget med en återfuktad och ren känsla.

SKÄGGTRIM & CONDITION (30 min)

Med traditionella trimning tekniker, omväxlande med maskin och sax. Behandlingen börjar med pre-shave mosituriser för att mjuka upp och förbereda huden och skägg och avslutas med balsam, vax och oljor för att återfukta, styla och forma.

BUZZ CUT (30 Min)

För er som är trogna nummer 1-4, detta är för er! En klassisk shave off, där du väljer hur många millimeter som får bestå. Men en ren finish i nacke och runt öronen. Behandling avslutas med shamponering.

FAR OCH SON

Kom och få en behandling gjort tillsammans. Luta er tillbaka och koppla av, prata fotboll, bilar, aktier medan ni blir klippta eller kombinera flera tjänster till ett rabatterat pris.

HITTA OSS

SOOMA HAIR | SURBRUNNSGATAN 10 | 411 19

CLOSEST STOPS | JÄRNTORGET | STENPIREN

LANDMARKS | DUBBEL DUBBEL | ZAMENHOF

FIX UP, LOOK SHARP.
Call Now Button