FÄRG | SOOMA Hair Salon
Färgsalong i göteborg. Official L'Oréal Academy, akademi, Bästa salong för färg , behandlingar , blekmedel , höjdpunkter , toning, ombre, balayage ,kvalificerade och certifierade , Göteborg , Västra Götaland, Västsverige
färgsalong , färgsalong göteborg, färg göteborg, behandlingar , blekmedel , höjdpunkter , toner , shu uemura , L'Oréal academy, kvalificerad , Göteborg , Västra Götaland
15614
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15614,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
Get your 2019 style. From classic to creative, we got you covered!

FÄRG TJÄNSTER

På SOOMA Hair är vi en Officiell L’Oréal Professionnel Färg salong och officiell L’Oréal Akademi för Västsverige, baserat i Göteborg. Utbildning och att alltid vara på topp med de senaste teknikerna är något vi brinner för, och vi väljer att jobba med de ledande märkena för att kunna garantera det bästa resultatet för ditt hår om och om igen.

L’Oréal Professionnel är ett världsledande märke när det kommer till färg och dem har framställt ett brett urval utav ammoniak fria färger, och har ersatt det med ODS system – Oil deliver system. Detta är vad vi väljer att jobba med på SOOMA, varför undrar du? För att det är skonsamt för håret och ger ett glansigt oslagbart resultat. I sitt breda utbud har L’Oréal något för alla hår typer och hårets kvalité kommer alltid i första hand. 

2016 släpptes den senaste must have produkten Smartbond. En vårdande och återfuktande produkt som passar alla hårtyper och är speciellt framtagen för att skydda håret under färgbehandlingar men går också att få som fristående behandling. 

FOLIE SLINGOR

Utförs med folie och de senaste teknikerna för att kunna följa trender och önskemål.

EN FÄRG UTVÄXT

Om du har tex grått hår i din utväxt, tidigare färgat hår med en markant utväxt eller om du bara vill fräscha upp din naturliga färg en aning är utväxt färgning en passade behandling.  

EN FÄRG ROOTS TO ENDS

Om du önskar att ändra tonen på din befintliga färg, gå mörkare eller bara fräscha upp längder för mer glans men behålla samma färg.

FÄRG OFÄRGAT HÅR

Hår som aldrig tidigare har blivit färgat eller blekt. Ofärgat hår går ej att tona då det är opreparerat, så för att kunna tona det måste en färgbehandling innehållande blekning eller färg göras först.  

FÄRGKORRIGERING

Om du har en färg som är väldigt ojämn eller fläckig så är det en färgkorrigering. Tex en färg som inte har blivit som den skulle eller ett tidigare färgat hår som varit orört länge och därav blivit ojämn eller missfärgad.

CREATIVE FÄRG

Fashion färger du sett på tex internet, catwalk shows, modetidningar och liknande. Eller om du har egna idéer hur du vill sätta ihop olika färger för ett personligt resultat. Kan vara allt från tex blonda pastell färger till en balayage med olika toner. Eller kanske du vill gå vibrant och helt vild med färgen, oavsett så är du på rätt ställe! 

BALAYAGE

Balayage – kommer från the franska ordet ”to sweep”. Det är en freehand teknik där delar av håret sektionernas  och handmålas med blekning. Då balayage slingor placeras mer oregelbundet blir slut resultatet mjukt  med en ’beachy’ känsla.

OMBRÉ

Kommer från det franska språket och betyder Shaded/shading. En Ombre är mörkare från botten och en bit ut i längderna innan den övergår i en ljusare nyans ut i topparna.

HELBLEKNING & TONING

För dig som redan är helblekt sen tidigare och har en utväxt, eller kanske är trött på att slinga och vill ha en mer enhetlig platinablond look! (Är ej en lämplig behandling om du tidigare är färgad mörk – se avfärgning).

TONING

En toning är nödvändigt att använda vid tex blekning då tonen antingen blir gul, orange eller röd. Så för att nå sitt önskade resultat tex ask, guld eller iriserande är toning alltid nödvändigt. Den lämnar håret glansigt och mjukt och är även lämplig för att fräscha upp längder på allt från blonda till mörka hår. Kan ej användas på ofärgat hår. 

HERRFÄRG

En färg för män som enbart täcker grått hår 50% för ett naturligt resultat som inte ser färgat ut. Med en Verkningstid på 5min gör att den lätt kan appliceras snabbt före en klippning. Finns i flera olika nyanser, och kan matcha allt från mörkblond till svarta hår. 

HITTA OSS

SOOMA HAIR | SURBRUNNSGATAN 10 | 411 19

CLOSEST STOPS | JÄRNTORGET | STENPIREN

LANDMARKS | DUBBEL DUBBEL | ZAMENHOF

WE GOT THIS.
Call Now Button